Забудова міста – тема четвертої зустрічі в рамках проекту Урбан рух

🏠«Забудова міста» – саме таку назву мала четверта зустріч в рамках проекту від Урбан рух «У міста є Я», який наш Спортивно-культурний центр «Плоскирів» реалізовує в м. Хмельницькому.

🙌Разом з учасниками проекту – а це 20 учасників різного віку та з різних куточків нашого міста, ми говорили про забудову міста, особливості архітектурного портрету міста, норми забудови, а також про відмінності мікрорайону і кварталу. Цікаве творче завдання з виготовлення макету кварталу дозволило учасникам проявити свою творчість та зробити макет ідеального району міста мрії .

🙏Дякуємо учасникам за їх активність та залученість до процесу.

😉Активні учасники мали змогу отримати світловідбиваючі брендовані флікери.

☝️Нагадуємо, що Урбан рух «У міста є я» створений за підтримки міжнародного Фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), який фінансує інноваційні, високоефективні програми, що здійснюють реформи та змінюють на краще життя людей в Україні та Молдові. Ідея Урбан руху зародилася на базі однойменної книжки «У міста є я» авторки Ірини Озимок, яка стала інтерактивною книгою-ілюстрацією про те, як функціонує місто та роль людини в ньому. Проект успішно реалізовується у 18 громадах України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.