Квест-змагання до 102-ї річниці відзначення бою під Крутами “Шлях до Перемоги”

Крути, які вони є!

29 січня 2020 року Молодіжний центр організував квест-змагання для молоді з нагоди 102-ї річниці бою під Крутами.

Ніщо не завадило нашим учасникам дійти до фінішу та отримати перемогу у змаганнях з спортивного орієнтування, стрільби, розбирання та складання автомату Калашникова.

Парк культури та відпочинку імені Михайла Чекмана зібрав понад 200 учасників змагань(50 команд)  із навчальних закладів міста; 60 курсантів Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького.

Учасники поласували справжнього сала,ухи та відвідали куліш з м’ясом. Дякуємо Університету третього віку родини Кольпінга і Козацькому екологічному десанту, ринку “Ранковий” та ТзОВ “Верест”, що не залишили нас голодними.

Дякуємо Заступнику Хмельницького міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Галині Леонтіївні Мельник, Хмельницькій міській раді, Управлінню молоді та спорту ХМР, Департаменту освіти ХМР, Хмельницькому обласному центру туризму і краєзнавства, Молодіжному руху Легіон, Національній скаутській організації “Пласт”, навчальним закладам міста, ДЮСШ № 2, Національній академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, ведучому, фотографу та усім, хто приєднався до організації цього дійства.

Пам’ятаємо про Крути 1918 року…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.