Конкурс відеоробіт «Великодні декорації -2020»

Великдень – є одним з найбільш очікуваних річних свят. Цей день наповнений надзвичайною теплотою і атмосферою духовності, він дарує нам надію на краще. У багатьох Великдень асоціюється з приходом весни й тепла. Для православних вірян цього дня закінчується Великий піст, починається головна седмиця. Навіть якщо людина не дотримується православних традицій, все одно до Великодня вона намагається прибрати домівку й відвідати рідних.

Тому до Великодня потрібно готуватися завчасно..

Як і будь-який інше свято, Великдень супроводжується певною атрибутикою – писанками і крашанками, пасками а також різними саморобками. Звичайно, в магазинах є величезний вибір таких прикрас, але все більше людей намагаються власноруч виготовити невеличкі сюрпризи для рідних і друзів, або зробити домашній декор своїми руками.

Особливо креативні мами на Великдень не просто фарбують яйця і печуть паски, а намагаються зробити разом з дітьми великодні прикраси . Як правило для таких виробів своїми руками в хід йдуть доступні матеріали. Це дуже розвиває діток.

Великодні прикраси своїми руками не тільки доповнять ваш інтер’єр, але і стануть чудовим подарунком для рідних та близьких. Адже речі, зроблені власноруч, особливо цінні.

Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради сьогодні  оголошує конкурс  на кращий відео майстер-клас з виготовлення Великоднього  декору для оселі .

Запрошуємо надсилати  Ваше відео на нашу електронну адресу :

E-mail: [email protected]

Найкращі відео будуть обрані 10 квітня 2020 року.

Переможці нагороджуються грамотами та  подарунками, учасники – подяками .

Роботи- переможці розміщатимуться на сторінці управління молоді та спорту у соцмережі  Facebook https://www.facebook.com/hmmolodsport/ та на сайті управління https://molod-sport.khm.gov.ua/ не пізніше 13 квітня 2020 року.

Детальніше про умови конкурсу читайте тут.

Положення

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.