КРУГЛИЙ СТІЛ “БУЛІНГ БОЇТЬСЯ РОЗГОЛОСУ” / МКМ

Засідання круглого столу по проблемах булінгу – це останній захід з десяти, реалізованих в рамках проекту взіємодії громади і поліції на засадах партнерства “Активність починається з тебе”!
А ще, це пілотний захід, до нових проектів, які ми тепер реалізовуватимо у цьому напрямку! 
😮

Чотири години інтенсивної роботи, багато напрацювань, розкриття проблеми булінгу за різними підходами, нові партнери й однодумці – це те, що відбувалося під час засідання у Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва. Тепер є усвідомлення того, що разом, громадою, зможемо зрушити проблему булінгу з місця, а згодом і подолати. Як поділилася з нами своїм досвідом наша гостя Трейсі Харді – старша радниця з поліцейських питань Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) – питання булінгу вирішуються, головне знайти ефективний спосіб боротьби.

Ми їх знаходимо і дякуємо усім, хто робить це з нами!

Вдячні за участь у заході та сподіваємося на подальшу співпрацю представникам профільних управлінь, психологам та психотерапевтам, педагогам:
Олена СоболєваВаля КусмінськаАнна Стрембіцька Тетяна МатвійчукНаталія ЛєпіховаСвітлана БачинськаKate Kaimashnikova!

Нагадуємо в останній раз, проект “Активність починається з тебе ” впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF) Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP) Police Training Assistance Project – PTAP, що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади. Спільно з Патрульною поліцією міста та Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.