“Молодіжний центр” організував віртуальну екскурсію хмельницькими пам’ятками

Насичений день для «Молодіжного центру» та наших волонтерів.

Сьогодні ми разом організували віртуальну екскурсію для  наших волонтерів та дружніх молодіжних центрів Полтави, Ніжина та Черкас.

В форматі стрім екскурсії ми відвідали:

  • Хмельницький міський монотеатр «Кут», де мали можливість поспілкуватися за філіжанкою кави з директором та єдиним актором, народним артистом України Володимиром Смотрителем;
  • Хмельницький музей-студія фотомистецтва – перший в Україні музей- студію, де у супроводі директора Віталія Савіна ознайомилися з унікальною виставкою фототехніки , яка налічує понад 500 експонатів, та переглянули виставку фотографій «Люди і гори» Андрія Афтанаса;
  • Хмельницький обласний художній музей , який надихає різноманітними експозиціями художників з усієї України. Побачили чудову виставку «Сонцесяйні». Також відвідали мистецький дворик, в якому відбуваються літературні читання та різноманітні мистецькі заходи.

Отримали велику кількість позитивних емоцій та відгуків від наших колег та волонтерів.  Як зазначили колеги з інших центрів, Хмельницький справді є місто, яке варто відвідати, і поринути в його власну, неповторну та самобутню культуру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.