Он-лайн зустріч на тему: «Я» та ставлення до СЕБЕ».

Для молоді з Центру адаптації та реінтеграції «Хмельницький центр здорової молоді» Міжнародної Антинаркотичної Асоціації, практичним психологом ХМЦСССДМ Ольгою

Захожою проведено online зустріч на тему: «Я» та ставлення до СЕБЕ».

Під час зустрічі молодь спільно з психологом розглянули питання заниженої й завищеної самооцінки, та їх вплив на формування особистості.

В процесі групової роботи виконуючи вправу «Хто Я?» шляхом ведення внутрішнього діалогу спробували дати собі відповідь на питання «хто Я, чого хочу досягнути та які мої дії?».
Підводячи підсумки чергової зустрічі, ми дійшли висновку, що недоліки є у кожної людини, проте не дарма кажуть, що визнання – перший крок на шляху до розв’язання проблеми.

Поки людина не визнає, що потребує змін, вона ризикуєте застрягти у вирі самознищення та низької самооцінки. Краще вчасно визнати наявність проблеми і докласти зусиль для її вирішення. Звичайно, може не вийти з першого разу, але це не привід здаватися та опускати руки!!!

А завдяки спільній ПІДТРИМЦІ, ВІРІ, ПОВАЗІ до кожного з учасників групи – ми зможемо все!!!

3 коментарі до “Он-лайн зустріч на тему: «Я» та ставлення до СЕБЕ».”

  1. Дякуємо директору ХЦСССДМ Мар‘яні Миколоївні та велика подяка психологу Ользі Олександрівні за небайдужість до залежних людей!!!
    НЕЗАЛЕЖНІЙ КРАЇНІ-НЕЗАЛЕЖНУ МОЛОДЬ!!!
    ЗА КРАЩЕ МАЙБУТНЄ!!!
    ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!!!

  2. Велике спасибі Вам за величезний внесок в цю непросту але актуальну в даний час проблему, в яку потрапляє наша молодь. Ваша робота допомагає розібратися в собі і знайти себе як особистість. Наша країна потребує здорової молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.