Перелік заходів на березень 2021 р від комунальної установи «Молодіжний центр»

Протягом усього місяця – «Ранок з МЦ » Мотиваціна ранкова руханка, заохочення молоді займатися спортом не виходячи з дому. Відеоролик розміщений у соціальних мережах зі спеціально запрошеними гостями для подальшої участі у проекті.

Щовівторка – «YouthSpeakingClub»

Щосереди – Збори волонтерів МЦ

Щочетверга – «Клуб настільних ігор»

Щоп’ятниці – «Вечір кінофільмів»

02.03.2021р – Мотиваційна лекція у реабілітаційному центрі МАА.

03.03.2021р«Світ громад» турнір з настільної гри.

Учасниками виступили члени Молодіжної ради та працівники Молодіжного центру.

04.03.2021р –  Воркшоп із заповнення грантових заявок.

4 березня у приміщенні Хмельницької міської ради відбувся воркшоп із заповнення грантових заявок.

Молодь мала можливість отримати практичні навички з написання грантових заявок , розглянути реальні кейси ефективної реалізації молодіжних ініціатив та розширити знання з проєктного менеджменту .

10.03-11.03. 2021р«Школа журналістики» Освітній проєкт.

Освітній проект «Школа журналістики»
Школа журналістики від Молодіжного центру це:
-Можливість спробувати себе у якості журналіста.
-Дізнатися сотню лайфхаків журналіста.
-Досвід від спікерів-практиків та майстер-класи найфаховіших журналістів міста.
-Усі учасники отримають шанс побувати на телебаченні, щоб побачити на власні очі як творится крутезний медіа-контент та новини Хмельницького.

 12.03.2021р – «Доброволець» Флешмоб.

Виставка арт- робіт «Доброволець» приурочена дню Українського добровольця серед хмельницьких загальноміських навчальних закладів на тематику національно патріотичного виховання та вкладу українського добровольчого руху в територіальну цілісність України.

24.03.2021- «Навколо освіти» Молодіжний форум.

В рамках молодіжного форуму «Навколоосвіти» до дискусії будуть запрошені представники різних ЗВО (представники закладу та студенти) та молодь 10 класів закладів середньої освіти.

Захід матиме профорієнтаційне спрямування, де школярі зможуть ознайомитися із освітніми можливостями міста Хмельницький, з освітніми програмами, які надають ЗВО, та перспективами тих чи інших представлених спеціальностей. Також молодь зможе безпосередньо звернутися із конкретними питаннями до представників ЗВО та студентів, які вже здобувають обрані спеціальності. Кожен заклад матиме можливість зробити невеличку самопрезентацію та форматі панельних дискусій представники різних ЗВО зможуть обговорити перспективи розвитку вищої освіти, а також поділитися досвідом роботи у форматі адаптації до карантинних умов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.