Перелік заходів на лютий 2021р від комунальної установи «Молодіжний центр»

Протягом усього місяця – «Ранок з МЦ » Мотиваціна ранкова руханка, заохочення молоді займатися спортом не виходячи з дому. Відеоролик розміщений у соціальних мережах зі спеціально запрошеними гостями для подальшої участі у проекті.

05.02.2021р –  Майстер клас « Можливості використаних лампочок» частина перша .

Відеоролик висвітлений у соціальних мережах за участю працівників Розумного довкілля для покращення уявлення молоді про увесь шкідливий вплив неправильної  утилізації використаних лампочок та покроковий план правильної утилізації.

10.02-25.02 2021рМолодіжне опитування « Навколо Молоді»

Молодіжне опитування в онлайн формі що до діяльності роботи Молодіжного Центру та сфери молодіжної політики.

12.02.2021р – Програма швидких знайомств «Speed Dating»

Програма швидких знайомств для молоді, яка передбачає приємне спілкування учасників між собою, нові знайомства та отримання подарунків від організаторів проекту.

12.02.2021р Онлайн Квіз «Хмельницький Європейський»

Підвищення обізнаності молоді щодо діяльності Європейського Союзу знайомство з діяльністю Послів європейської молоді в Україні. Налагодження співпраці між навчальними закладами.

14.02.21р – Фотовиставка «Хмельницький Закоханий»

Фотовиставка приурочена Дню закоханих. За участі молодих фотографів. Тематика фотовиставки, закохані пари Хмельницького.

16.02.21р – Майстер клас « Можливості використаних лампочок» частина друга.

Майстер клас у приміщенні Молодіжного центру відбудеться  майстер клас «Можливості використаних лампочок» за участі спеціально запрошених профільних експертів. Відбудеться відео зйомка яка у подальшому буде висвітлена у соціальних мережах таких як Instagram та Facebook.

19.02.2021р – Майстер клас «Відчуй себе іншим»

Майстер клас з залученням експертів що працюють в інклюзивному освітньому просторі для висвітлення життя людей з інвалідністю.

22.02.2021р – Лекторій, фотовиставка «Зима, що нас змінила»

Лекторій для студентів коледжу приурочений відзначенню шостої річниці Революції  гідності та Євромайдану з переглядом кінофільму та фотовиставкою.

24.02. – 25.02.2021р – Школа неформальної  освіти молоді «Я – агент змін»

Школа неформальної освіти «Я – агент змін» – це крок для молоді до розуміння того, що ми є активними учасниками суспільних перетворень. В якості спікерів виступатимуть молоді прогресивні хмельничани, які на власному прикладі продемонструють молоді, як досягати успіху в обраній сфері та займати активну соціальну позицію.

25.02.2021р – Майстер клас зі здорового харчування.

У приміщенні Молодіжного центру буде проводитися спеціальний майстер-клас для працівників молодіжного центру та зйомки відеоролику для подальшого поширення його у соціальних мережах з метою розвитку знань молоді про здорове харчування. Буде запрошено спеціаліста відповідного напрямку для проведення майстер класу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.