Переможний сезон БК «Хмельницька Політехніка»

Вчора, 4 травня у місті Хмельницькому визначився переможець сезону 2020/2021 з баскетболу серед чоловічих команд в Першій лізі. У драматичному третьому поєдинку фінальної серії господарі майданчику БК «Хмельницька Політехніка» вирвав перемогу у БК «Че-Баскет» з Чернівців.

Протягом усього матчу команди вели рівну боротьбу. Розв`язка наступила в заключних атаках. Жорсткий захист у поєднанні агресивним тиском під кільцем суперника дозволили «Хмельницькій Політехніці» вирвати перемогу.

Кінцевий рахунок зустрічі: 93 : 88.


Протягом усього сезону наша команда здобула 20 перемог із 24 можливих та впененено набирала залікові бали, набравши у загальному пісумку 44 очки.

Друге місце посіла команда «Че-Баскет» з Чернівців (39 очок), третю сходинку посіла команда «Золотий Вік» з Кропивницького (37 очок), яка була фаворитом перед початком цього сезону.


Після перемоги у чемпіонаті України з баскетболу серед чоловічих команд Першої ліги, наша команда здобула право виступати у Вищій лізі та буде робити усе можливе, щоб скористатись цим правом!


Щиро вітаємо нашу чоловічу команду з фінтастичним сезоном та чудовою грою! Бажаємо успіхів та перемог у сезоні 2021/2022!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.