Презентація курсу плавання в Басейні СКЦ Плоскирів

👍 9 червня у Басейні СКЦ «Плоскирів» відбулася презентація курсу «Плавання з нуля» для дорослих, від клубу триатлону та циклічних видів спорту «Подільські вовки». 🐺🏊

🌊 Презентація складалася з двох частин: теоретичної (у фітнес-залі), та практичної (у басейні).

У першій частині, тренер та керівник клубу – Володимир Ризак, розповів про програму курсу, локацію басейну, та про гарантію на повернення коштів, якщо за 3 місяці учасники не навчаться плавати ( при умові виконання усіх завдань тренера).

Нагадав про важливість донату на ЗСУ, і бажаючі могли одразу допомогти через QR-код. Також, спікер провів цікавий інтерактив з аудиторією, – прямо під час презентації розіграв подарунки від партнерів – шапочку, окуляри, та сертифікат для відвідування Басейну СКЦ «Плоскирів».

🌊 Далі, учасники презентації, які бажали взяти участь у практичній частині – безкоштовному тренуванні із зануренням у воду, переодягнулися та перейшли до басейну. Володимир провів розминку на суші, а далі учасники виконували вправи у воді.

🌊 Дві години презентації курсу «Плавання з нуля» для дорослих, сплинули швидко, цікаво та насичено! Раді вітати учасників у нас в басейні, та долучатися до здорових активностей міста!

📍Старт курсу: 12 червня.
📍Локація: Басейн СКЦ «Плоскирів».
✍️ За деталями та записом звертайтеся до клубу «Подільські вовки» @podilski_vovky

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.