Пропаганда здорового способу життя. Профілактика  вживання наркотичних засобів

В приміщенні Молодіжного центру  23 грудня відбувся круглий стіл « Пропаганда здорового способу життя. Профілактика  вживання наркотичних засобів»  організований управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради за ініціативи громадських організацій.

У засіданні круглого столу взяли участь як представники  державних установ: департаменту освіти і науки,  служби у справах дітей, відділу зав’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Хмельницькій області,  служби ювенальної превенції Хмельницького відділу, Хмельницького міськрайонного відділу   філії державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області,  управління протидії наркозалежності ГУНП в Хмельницькій області, міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання центру, Молодіжного центру , представники управляючих муніципальних компаній,  так і представники громадських об’єднань : Міжнародної антинаркотичної асоціації, «Краще життя плюс», «Хмельницького об’єднання психологів та психотерапевтів» та координатора  проекту  «Здорова молодь – здорове суспільство».

Основним завданням круглого столу було налагодження шляхів взаємодії державних установ та громадських організацій з метою пропаганди здорового способу життя та запобіганню розповсюдженню  наркотичних речовин  серед молоді . Також розробка спільних заходів  на 2020 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.