Регбі у Хмельницькому РК «Поділлям» – РК «Політехнік»

3 жовтня у Хмельницькому на спортивному комплексі «поділля», відбувся матч 1-го етапу чемпіонату України з регбі-15 серед чоловічих команд Суперліги, що проводились за коловою системою в одне коло.

На початку гри фаворитами були господарі РК «Поділля»,  перший тайм закінчили з результатом 6:8. Але Одеситів такий результат не влаштовував, вони зібравшись з силами надали відповідний удар та з результатом 16:13 вирвали перемогу. В результаті «Політехнік» здобув важливу перемогу, зайняв четверте місце в регулярному, а хмельницьке «Поділля» залишається на третій сходинці чемпіонату. Тепер наступна зустріч команд, які побаряться за «бронзу» відбудеться в Одесі дати будуть відомі після 7 жовтня.

Також молодші хмельницькі регбісти приймали одеситів на стадіоні «Політехніки». 3 жовтня у Хмельницькому в рамках чемпіонату України серед  юнаків 2006-2007 р.н. з ДЮСШ -1 «Буревісник» на своїй території зіграв проти збірною міста Одеси команд «Лідерс» та «Антарес». До слова У фінал вийшли найсильніші команди України, аби визначити чемпіона. В Хмельницького ДЮСШ -1 «Буревісник» за плечима жодної поразки, отож команда була налаштована лише на перемогу. Хоча Одесити налаштовані були не менш рішуче, адже об’єднавши дві свої найкращі команди в одну, аби протистояти діючому чемпіону.

Гра була напруженою, цікавою та результативною на майданчику не вщухали емоції гравців, і за гарною традицією та ще на своєму стадіоні, перемогу отримали ДЮСШ -1 «Буревісник», одягнувши на себе четвертий раз медалі чемпіонів України.

Вітаємо з перемогою команду та тренерів Олександра Мігунова та Мирослава Шуляка, бажаємо подальших перемог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.