Робота з неповнолітніми, що перебувають у Хмельницькому слідчому ізоляторі.

На сьогодні психологічна робота із особами, що перебувають в слідчому ізоляторі є складовою частиною діяльності Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Основними завданнями нашої роботи є надання психологічної допомоги неповнолітнім, розробка та реалізація спільно з персоналом слідчого ізолятора індивідуальних і групових програм психокорекційного й педагогічного впливу. Зважаючи на те, що найбільш чисельною профілактичною групою є особи, схильні до самогубств та членоушкоджень, робота у зазначеному напрямку є пріоритетною.

Саме з метою виявлення таких осіб, 07.09.2017 р. У Хмельницькому слідчому ізоляторі було проведено заняття за участую соціального педагога Центру Омелянської Ірини та психолога установи Левчика Олексія, який безпосередньо працює з неповнолітніми засудженими.

Заняття включало в себе знайомство неповнолітніх з соціальним педагогом Центру, виконання ряду цікавих психологічних вправ, які в майбутньому допоможуть краще пізнати кожного з підлітків та перегляд відеоматеріалу про життя в колонії.

В ході проведення цього заняття підлітки ділились своїми думками та емоціями, активно брали участь у вправах та охоче задавали різноманітні запитання.

 

За інформацією міського Центру соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.