РОБОТА МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ПО РОБОТІ З ДІТЬМИ ТА ПІДЛІТКАМИ

У рамках Спортивного Волонтерства

До Дня фізичної культури та спорту у підлітковому клубі “Романтик” (вул. Козацька, 56/1) відбувся дружній футбольний матч “Спорт – запорука здорової нації”. Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали учасники футбольного матчу. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку з м’ячем, згуртованість та дружбу.

Веселе спортивне свято.

З азартом та завзяттям відбулися змагання для учнів 2-В класу НВК 4 до Дня фізичної культури та спорту, що були організовані працівниками Міського центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання Тетяною Белінською, Ольгою Головатою та Ольгою Закриницькою.

Розпочали спортивне свято жвавою руханкою, а потім учасники, поділившись на дві команди, мали змогу повправлятися в метанні списа, естафетах “Переправа”, “Морозиво”, “Флеш”, “Змійка” та “Багатоніжки”.

Діти отримали безліч радощів, гарного настрою та бадьорості, а насамкінець, і смачні солодощі від Міського центру по роботі з дітьми.

А також, цікаве Спортивне Волонтерство, товариська зустріч з більярду відбулася у підлітковому клубі “Вікторія” (вул. Інститутська, 8)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.