Розпочався другий груповий етап Чемпіонату України з футболу серед дівочих команд

26 серпня  2021 року  у м. Новоград – Волинськ, Житомирської області,  розпочався другий груповий етап Чемпіонату України з футболу серед дівочих команд WU-14.

Нагадаємо, що на старт змагань вийшли 27 команд з різних куточків нашої країни. На стадії першого групового етапу змагань команди були поділені на 8 груп за територіальним принципом та зіграли між собою в два кола. За підсумками матчів визначилися команди, які продовжать свої виступи у чемпіонаті.

Переможці груп та команди, які посіли другі місця потрапили до другого групового етапу, де сформували 4 групи по 4 команди в кожній і серед них збірна команда Хмельницької області в складі якої є 9 вихованок ДЮСШ №1,  тренерів-викладачів Юлії  Маслянко та Олександра  Осацького.

За результатами першої гри, другого групового етапу Чемпіонату України збірна команда Хмельницької області  з рахунком 0:2, перемогла команду «Звягель» Новоград-Волинський  та здобула 3 очки.

Наступна гра другого групового  етапу відбудеться 30 серпня у м. Вінниця,  тренерам-викладачам ДЮСШ №1 та їхнім вихованцям бажаємо успіху та перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.