Святкування Дня фізичної культури та спорту у Хмельницькій ДЮСШ №1.

08 та 09 вересня 2017 року на базі ДЮСШ № 1 пройшло двоє змагань, присвячених дню фізичної культури та спорту з футболу та гандболу серед юнаків.

Змагання з гандболу серед юнаків 2004-2005 р.н. розпочалися 08 вересня о 11:00. У змаганнях взяло участь 5 команд : дві команди з м. Хмельницького, дві команди з м. Волочиськ та команда з м. Хотина. Два дні продовжувались безкомпромісні матчі, в результаті яких переможцем наших змагань стала команда м. Волочиськ І, срібло завоювали учні ДЮСШ № 1 команда м. Хмельницький І, та бронзовими призерами стала команда м. Хотин. Переможці, призери та учасники змагань були нагородженими кубками, грамотами та пам’ятними подарунками.

Також у ці дні на футбольному полі ДЮСШ № 1 проходив відкритий міський турнір з футболу серед юнаків 2007-2008р.н. присвячений  дню фізичної культури та спорту.  Турнір проводився двома  групами по 5 команд у кожній. У підсумку змагань у віковій категорії 2007р.н. І місце посіла команда «Новатор», ІІ місце команда ДЮСШ № 2, та ІІІ місце посіла команда ДЮСШ № 1. У віковій категорії 2008 р.н. І місце зайняла команда «Новатор 2008», ІІ місце команда «Новатор2007», та ІІІ місце команда ДЮСШ. Переможці призери, та учасники змагань були нагороджені кубками за командні місця, грамотами та пам’ятними подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.