СЕКРЕТИ ПОЗИТИВНОГО МИСЛЕННЯ

Подяка. Це, напевно, найбільш позитивно заряджена емоція. Усвідомлюємо ми це чи ні, але кожному з нас є за що дякувати. За здоров’я, близьких людей, нові можливості, цікаві зустрічі, наші успіхи і невдачі (які в підсумку перетворюються в досвід), так просто за кожен новий день. Неважливо, в якій формі ви висловлюєте цю вдячність: на словах, в щоденнику або тільки в ваших думках. Важливим є те, що ви вчитеся бачити світ в світлих тонах, сприймаєте будь-яку ситуацію як подарунок долі і здатні витягувати з неї користь.

Виховавши в собі вдячність, ви перестанете звинувачувати оточуючих і злодійку-долю в своїх “нещастя” і швидше одужувати від невдач.

Ентузіазм. Успіх неможливий без пристрасті і любові до справи. Ви можете добитися результату тільки в тому, в що ви вкладаєте всією душею. І тільки цей всепоглинаючий інтерес здатний заглушити смуток невіра у власні сили і звернути помилки в досвід.

Впевненість. Наступна емоція, яку диктує позитивна психологія, – віра в себе. Кращий спосіб виростити цю віру, використовуючи позитивні думки, – пам’ятати про минулі звершення, неважливо, наскільки великі вони були. Хваліть себе за дрібні досягнення, адже вони – фундамент вашого майбутнього успіху. Будь-яка перемога підвищує вашу впевненість у собі і стає кроком на шляху до нових перемог.

Любов, кохання. Сама сильне почуття, здатне затьмарити будь-які негативні емоції. Причому воно не обмежується однією людиною, а поширюється на всю вашу життя.

Позитивність. Здається, очевидним, але в нашому світі, повному тиску, складно залишатися на доброзичливій ноті. В таких умовах набагато простіше і природніше включити захисну реакцію і сприймати навколишню дійсність негативно. Озирніться навколо, спробуйте бачити в людях і їхніх вчинках щось хороше. Сформуйте свій погляд на світ.

Енергія. Що робить вас енергійним, змушує рухатися вперед? Вихідні з коханою людиною, сім’я, подорож, спорт, хобі або концерт улюбленої групи? Знайдіть свою власну підзарядку, джерело натхнення, або, як мінімум, скористайтеся маленькими хитрощами, щоб підвищити свій енергетичний рівень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.