СКЦ «Плоскирів» передав книги в «Подолянчик»

☝️24 квітня Спортивно-культурний центр «Плоскирів» завітав до Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей «Подолянчик», щоб передати дитячі книги, які ми разом з вами збирали до Міжнародного дня дитячої книги.

🙌Не дивлячись на похмурий день ми сьогодні мали приємні клопоти – передати вихованцям закладу збірки казок, захоплюючі пригодницькі історії, мудрі оповідання та пізнавальні енциклопедії. І це не просто книги, а можливість для дітей подорожувати світами фантазії, пізнавати нове та здобувати знання. Приїхавши до дитячого будинку, ми були приємно вражені теплою та затишною атмосферою. Діти з нетерпінням чекали на нашу зустріч. Їхні усміхнені обличчя та щирі подяки надихали й зігрівали душу.

😉Разом з вихователями ми розклали книги на столах, розсортувавши їх за віком та інтересами. Діти з цікавістю розглядали яскраві обкладинки, обираючи собі книги, які їм найбільше сподобалися.

🙌Прощаючись з дітьми, ми відчували щиру вдячність за те, що змогли подарувати їм трохи радості та тепла.

👍Передача книг до дитячого будинку стала для нас незабутнім досвідом. Ми переконалися, що дарувати щастя іншим – це легко й приємно. Кожен з нас може зробити світ кращим, просто поділившись теплом своєї душі. Закликаємо всіх не бути байдужими! Давайте дарувати дітям радість читання, знання та любов. Разом ми можемо зробити світ кращим!

🙏Вдячні всім, хто долучився до цієї доброї справи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.