СКЦ «Плоскирів» представляє проєкт в Громадському бюджеті участі

☝️З 4 квітня 2024 року розпочався прийом громадських проєктів у рамках Програми бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) Хмельницької міської територіальної громади. Обсяг коштів на реалізацію одного проєкту в цьому році – до 350 тис. гривень.

🤝Громадський бюджет (Бюджет участі) – процес взаємодії Хмельницької міської ради та її виконавчих органів з мешканцями Хмельницької міської територіальної громади, направлений на залучення їх до участі у бюджетному процесі шляхом прийняття рішень щодо розподілу визначеної Хмельницькою міською радою частини бюджету громади через подання відповідних ініціативних проєктів розвитку, спрямованих на вирішення пріоритетних проблем населених пунктів Хмельницької міської територіальної громади та їх мешканців, та проведення відкритого громадського голосування за такі проєкти.

👉Наш СКЦ «Плоскирів» в особі організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Ольги Шевцової теж представляє свій проєкт – створення Спортивного комплексу Street Sport для спортивного розвитку, адаптаціЇ, інтеграціЇ внутрішньо переміщених осіб на стадіоні Локомотив.

🙏Голосування за проєкт ще не розпочато, але Ви можете ознайомитись з його деталями за посиланнямГромадський бюджет.

🙌Друзі, віримо в Вашу підтримку! Разом у нас все вийде!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.