Смарагдова вечірка в СКЦ «Плоскирів»

👌15 березня в Спортивно-культурному центрі «Плоскирів» відбулась Смарагдова вечірка, присвячена Дню святого Патріка. Оскільки традиційним кольором цього свята є зелений колір, то учасникам – вихованцям гуртка з вивчення англійської мови під керівництвом Тетяни Березюк, було запропоновано відвідати свято, одягнувши зелений елемент одягу. Діти залюбки погодились, А яскрава зелена фотозона з кульок стала не тільки гарним місцем для фото, але й чудовим доповненням свята.

🙌Під час заходу діти мали можливість дізнатись про цікаві традиції святкування Дня святого Патріка, вивчити нові тематичні слова, переглянути цікаві відео, ну і звісно ж виконати цікаві завдання у формі квесту та знайти для себе трилисник з побажаннями.

🤗Вивчення англійської мови у таких цікавих тематичних форматах надзвичайно подобається нашим вихованцям, тож подібні стилізовані заходи давно вже стали традицією. Тож, якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина не тільки навчалась, але й отримала доступ до цікавого та корисного дозвілля – записуйте її до нас у гуртки та відвідуйте наші заходи.

👍Додаткова інформація за т.+380673814438

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.