Старт змагань “Sports kids”

“Sports kids” новий формат змагань для вихованців дошкільних навчальних закладів Хмельницької міської територіальної громади організований спільно з педагогічним колективом міського Центру, управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради та Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради.

Вони сприяють формуванню та вдосконаленню життєво необхідних рухів, впровадження інноваційних підходів до проведення фізичних активностей для дітей дошкільного віку, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою та подальшої популяризації здорового способу життя серед дітей дошкільного віку, зміцнення дитячого колективу.Сьогодні педагоги міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання розпочали змагання, першими учасниками стали вихованці ХЗДО № 5 “Соловейко”, які спробували свої сили у наступних активностях:
– Кільцекид;
– Веселий кошик;
– Влучний удар.
Маємо надію, що набутий руховий досвід і гарна загальна фізична активність створять необхідні передумови для подальшої спортивної діяльності. Всі команди показали відмінні результати і довели що сила, спритність і витривалість гартуються змалечку. Молодці, наші маленькі спортсмени!!!
Дякуємо педагогам дошкільного закладу за чудово організовану підготовку:)
Незабаром буде наша ПЕРЕМОГА, коли росте така чудова ЗМІНА !

Далі буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.