Урбан рух «У міста є Я» відбулась перша зустріч

🙌18 березня в Спортивно-культурному центрі «Плоскирів» відбулась перша зустріч учасників проекту Урбан рух «У міста є Я», який має на меті сприяти об’єднанню активної молоді в українських містах та громадах шляхом формування знань про функціонування міст, надання інструментів залученності у міські процеси задля якісних змін міського простору. 20 учасників – це діти різного віку, мешканці нашого міста, будуть вивчати теми, пов’язані з урбанізацією міста та будуть вносити свій вклад в розвиток нашого урбан-простору.

👍Місія Урбан руху «У міста є Я» полягає у сприянні розвитку свідомої активної позиції української молоді через формування знань та навичок розвитку та творення міського простору. А візія у тому, аби зайняти лідерство в урбан русі серед молоді та стати активатором ініціатив та якісних змін у кожному куточку України. ☺️Розпочинаємо захоплюючу подорож у світ урбанізації. Будемо тримати Вас в курсі наших подій. Участь в Урбан русі «У міста є Я» безкоштовна для всіх бажаючих.

👌Урбан рух «У міста є я» створений за підтримки міжнародного Фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), який фінансує інноваційні, високоефективні програми, що здійснюють реформи та змінюють на краще життя людей в Україні та Молдові. Ідея Урбан руху зародилася на базі однойменної книжки «У міста є я» авторки Ірини Озимок, яка стала інтерактивною книгою-ілюстрацією про те, як функціонує місто та роль людини в ньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.