Хмельницькі регбісти здобули перемогу над львів’янами

29 серпня у Хмельницькому розпочався довгоочікуваний сезон з регбі. У Першому турі чемпіонату України з регбі-15 серед чоловічих команд Суперліги  зійшлись суперники РК «Поділля» (Хмельницький) – РК «Сокіл» (Львів). Не дивлячись на те, що господарі поля після сезону з регбі-7 через травми залишились без топових гравців, команда знаючи свої слабкі місця боролась до останнього.

В самому початку гри вдача була не на боці хмельничан, львів’янам вдалось спочатку забити один штрафний, а невдовзі й другий, як результат на табло 0-6. Після чого

РК «Сокіл» збавив оберти майже до кінця зустрічі. Але наприкінці гри, затяжною атакою на руках, львів’яни занесли свою спробу. РК «Поділля» не пасли задніх у відповідь на перші атаки вони відповіли п’ять разів приземляли м’яч у залікову зону суперника, і лише три з них були результативними. Через порушення суперника в скарбничку «Поділля», додалось ще 6 очок. Як результат хмельницьке  РК «Поділля» перемагає львівський РК «Сокіл» з рахунком 37:13. Свої сили переможці покажуть, ще  вже в наступній грі проти київського «Антареса».

Вітаємо спортсменів та тренерів з чудовим початком сезону з регбі -15.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.