Чудові результати вихованців Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1.

Спортсменки відділення баскетболу 21-22 листопада у складі збірної команди БК «Хмельницька Політехніка» прийняли участь  у   III турі Чемпіонату України з баскетболу серед  жіночих команд Вищої ліги, який відбувся у м. Хмельницькому.  Спортсменки тренера – викладача Сергія Тимчука, змагались  з командою  «КАЛІПСО»  м. Житомир. В обох зустрічах сильнішими виявились Хмельничанки з чим їх і вітаємо!

19-20 листопада також не з поганим результатом вихованці тренера-викладача Юрія Плотницького, завершили III тур Чемпіонату України Вища ліга серед чоловіків,  які у є складі збірної команди «Новатор». Учасниками туру були дві команди  ВК Решетилівка і Юракадемія -2.

Результати зіграного туру  1:3 «Новатор» – ВК Решетилівка та  3:0 Новатор – Юракадемія .

Переможний кубок з міста Кам’янець – Подільський привезли вихованки тренера-викладача Олександра Осацького та Юлії Маслянко.  20 листопада вони прийняли участь у Відкритому обласному турнірі з футзалу серед жінок «Квітка на камені». Спортсменки змагались за перше місце з командами м. Славута та командою м. Кам’янець – Подільського.

За результатами змагань вихованки ДЮСШ №1 були кращими та забили найбільшу кількість голів у ворота суперників та здобули заслужене перше місце.

Вітаємо наших вихованців з перемогою, бажаємо не зупинятись на досягнутому та впевнено крокувати вперед до перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.