Юрисконсульт Центру соціальних служб взяла участь дискусії на тему “Сучасне рабство”.

15 березня у центральній міській бібліотеці відбулася дискусія на темуСучасне рабство”. До розмови організатори запросили поліцейських, психологів, представників громадських організацій, правових центрів та соціальних служб, аби обговорити проблему, яка, на жаль, є актуальною – насильство в сім’ї.

У обговоренні взяли участь: Надія Крещук-юрисконсульт Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Тамара Козицька – директор Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи; Ірина Бляхарська – начальник відділу правопросвітництва та взаємодії із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги; Олена Варфоломєєва – заступник директора регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;Катерина Рудик – соціальний педагог Хмельницького обласного центру соціально-психологічної допомоги;Ганна Стрембіцька – інспектор із зв‘язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Хмельницькій області, лейтенант поліції; Віталій Чаплінський – інспектор роти № 2 Управління патрульної поліції в Хмельницькій області, сержант поліції; Тетяна Корнацька – інспектор роти № 2 Управління патрульної поліції в Хмельницькій області, лейтенант поліції; Ольга Нагорна – керівник проекту Соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить!» (Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас»); Оксана Устінова – керівник благодійного фонду «Ксена».

Учасники детально дослідили,у чому полягає коріння насильства, куди звертатися у разі його вчинення та як цьому явищу запобігти. Метою заходу було привернення уваги громадськості до проблем подолання насильства в сім’ї, активізація партнерства закладів, установ та організацій міста Хмельницького щодо викорінення однієї із найболючіших соціальних проблем сьогодення – насильства в сім’ї. Усі сторони і надалі націлені співпрацювати разом, аби люди, які потерпають від насилля, знали куди і до кого їм звернутися за допомогою.

За інформацією Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.