ІІ-й тур Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF».

5 квітня в Хмельницькій дитячо-юнацькій спортивній школі №3 відбувся ІІ-й тур Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF». 
На ІІ етапі взяли участь представники навчальних закладів з Хмельницького, Тернополя, Луцька, Івано-Франківська, Ужгорода та Вінниці.
З щирими вітаннями на свято завітали шановані гості: міський голова Олександр Сергійович Симчишин та начальник управління молоді та спорту Сергій Степанович Ремез.
Перед початком змагань відбулася розминка для учасників, яку провела керівник гуртка з сучасної хореографії Іванна Стащук. Командний дух підтримали міські команди із чирлідингу. Юні художні гімнастки ДЮСШ №2 показали в своїх виступах граційну поставу, координацію, гнучкість, гарну фігуру, самодисципліну і впевненість у собі. Варто висловити подяку за подарунки від наших партнерів: мережі дитячих магазинів “Чудо Острів”, магазину дитячого взуття “L.I.Y.A”, фірмі “Молокія”, фірмі “Laska” та мобільному оператору “lifecell”.
Учасники продемонстрували свою спритність, швидкість та витривалість у випробуваннях: багатоскос, метання набивного м’яча на довжину, метання спису у довжину, метання вортексу на точність, естафета з бар’єрами, естафета з координаційною драбинкою, а також комплексна естафета «Формула-1».
Отже, результати ІІ етапу Західноукраїнської ліги за програмою IAAF «Дитяча легка атлетика»:
І місце – Хмельницький
ІІ місце – Тернопіль
ІІІ місце – Івано-Франківськ
ІV місце – Луцьк
V місце – Ужгорож
VI місце – Вінниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.