МЦРДП Робота у підліткових клубах Міського Центру

Педагогами підліткового клубу ” Вікторія” по вул. Інститутській, 8 та колективом бібліотеки – філії №7 Хмельницької Міської ЦБС було організовано творчу майстерню з виготовлення вітальних листівок ” Привітай друга з літом”.

Захід пройшов у святковому форматі. Його розпочав запальний танок Сінчук Даші, який додав всім гарного настрою і був підтриманий гучними оплесками. Далі вихованці п/к “Вікторія” створювали листівки на вищевказану тему, проявляючи свою творчість та кмітливість.

Під час їх презентації, діти декламували вірші про улюблену пору року-літо. В цьому конкурсі однозначним переможцем став Забурмеха Святослав, який виконанням свого вірша зарядив позитивом учасників майстер — класу.

До уваги присутніх була виставка сучасної дитячої художньої літератури “Привітай друга з літом” та веселі рухливі ігри. Але, подарунок для друзів та рідних у вигляді листівки, виготовленої власноруч, був особливо дорогим та приємним.

А також.

У межах заходу Спортивного Волонтерства, змістовно, весело та цікаво проводять своє дозвілля вихованці підліткового клубу “Романтик” (вул. Козацька, 56/1)

Вони займаються на спортивних майданчиках, та прогулюються на красивих галявинах мікрорайону Дубово.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.