ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ТЕНІСУ ДО 14 РОКІВ

📍 Змагання відбулися 17 – 23 червня у м. Київ.

ПАРНИЙ РОЗРЯД

🙌У категорії хлопців взяли участь 14 команд з різних куточків України, серед яких були представники Хмельницької ДЮСШ №3, Олексій Гейващук та Олександр Качан, що виступали разом у одній команді.

✅ На шляху до перемоги вони впевнено переходили через кожен етап турніру.

💪 У чвертьфіналі хлопці здолали команду з Рокитного та Білогородки з рахунком 6-2/6-1 і пройшли до полуфіналу.

🏆Там їх чекали представники Миколаєва та Чорноморська, і завдяки своїм вмінням і командній співпраці Олександр та Олексій здобули перемогу, здійснивши успішний прорив до фіналу.

🥇 У фінальному поєдинку тенісисти зустрілись з командами з Києва та Івано-Франківська. Завдяки своїм знанням, навикам і відмінній грі в команді вони здобули заслужене перше місце з рахунком 6-4/2-6/10-8🥇.

🖇️ Також, у парному розряді в категорії дівчат до 14 років взяло участь 16 команд.

🔸Вихованка Хмельницької ДЮСШ №3, Анна Щавінська, разом з Уляною Петрук із Луцька показали впевнену гру протягом всього турніру, але, на жаль, поступилися в полуфіналі і посіли третє місце в командному заліку🥉.

☝️ У змішаному парному розряді до 14 років вихованка Хмельницької ДЮСШ №3, Анастасія Божок, разом з представником з міста Львів, Антоном Таламою, виявили велике старання на шляху до перемоги, але, на жаль, вони вибули після чвертьфінального етапу змагань.

ОДИНОЧНИЙ РОЗРЯД

🗓️ У категорії хлопці до 14 років взяли участь 32 учасники з різних міст України, серед яких були представники Львова, Івано-Франківська, Києва, Дніпра, Кам’янського, Харкова, Запоріжжя, Рокитного, Білогородки, Софіївської Борщагівки, Хмельницького, Миколаєва, Чорноморська та інших.

💪 Олексій Гейващук, вихованець Хмельницької ДЮСШ №3, продемонстрував чудову гру на турнірі.

✅ У чвертьфіналі Олексій переміг суперника з Львова з рахунком 6-1, 6-1 і вийшов у півфінал. Там він зустрів тенісиста з Миколаєва і завдяки своїм вмінням здобув перемогу з рахунком 6-2, 6-4, пройшовши до фіналу.

🥈 Протягом всіх матчів Олексій старанно йшов до своєї мети. У фіналі він поступився супернику з Івано-Франківська, зайнявши почесне друге місце.👏

☝️ Також хочемо відмітити Анну Щавінську, яка стала півфіналісткою серед дівчат до 14 років.

✨ Спортсменка у чвертьфіналі зустрілась із суперницею з Виноградова, перемігши з рахунком 6-0, 6-1. У півфіналі Анна поступилася суперниці з Чайок з рахунком 7-5, 7-6(3).

🥉 За результатами всіх матчів Анна Щавінська зайняла третє місце.

🙌🤝Вітаємо всіх учасників та тренерів-викладачів Наталію Трембіцьку та Катерину Черевату з чудовими результатами і бажаємо подальших успіхів у майбутніх змаганнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.