День знань в Хмельницькому слідчому ізоляторі

1 вересня срібноголосий перший дзвінок покликав всіх школярів та їх батьків на свято початку нового навчального року. Перший дзвоник пролунав сьогодні для всіх, хто бажає вчитися. Незалежно від життєвих обставин залізні грати та ізоляція від суспільства не стають на заваді навчальному процесу.

Із особливим трепетом відзначили День знань засуджені та ув’язнені Хмельницького слідчого ізолятору.

На свято до установи завітали вчителі Хмельницької змінної загальноосвітньої школи № 2 на чолі із директором Войтюк Г.В. та соціальним педагогом Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Омелянська І.А.

Дотримуючись національних українських традицій гості свята та майбутні учні вшанували хвилиною мовчання полеглих у боротьбі за волю й незалежність України.

Успіху та терпіння у цікавій подорожі до країни знань побажав учням та педагогічному колективу ЗЗОШ № 2 заступник начальника слідчого ізолятору із соціально-виховної та психологічної роботи підполковник внутрішньої служби Остапюк В.В.

Соціальний педагог центру соціальних служб сім’ї дітей та молоді Омелянська І.А. наголосила, що шлях до здобуття нових знань не легкий та тернистий, проте спільними зусиллями вчителів, персоналу Хмельницького слідчого ізолятора та особистою наполегливістю учнів всі труднощі, без сумніву, будуть подолані.

Завершилось урочисте свято Дня знань гучним першим дзвінком, що ознаменував початок нового 2017-2018 навчального року в державній установі “Хмельницький слідчий ізолятор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.