Вітання міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з Днем знань

1 вересня – День Знань, з якого починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. Ми раді привітати наших любих першокласників у стінах закладу! Бажаємо їм наснаги у здобутті знань!

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і зазвичай нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Не менш важливим він буде для учнів 11 класів, яким доведеться обирати професію, які будуть втілювати отримані знання в дорослому житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді також долучився до урочистих заходів з нагоди свята. В цей складний час ми хочемо, щоб в кожному серці зберігалася любов до рідної Батьківщини, щоб лани її розквітали, птахи співали, а наші діти жили у спокої і злагоді!!!

Зі святом!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.