Робоча зустріч з питань пробації.

04.09.2017 року на базі Хмельницького міськрайонного відділу з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції було проведено робочу зустріч з фахівцями із соціальної роботи Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час зустрічі були обговорені основні питання співпраці Центру та відділу з приводу проведення відповідних спільних заходів, що стосуються діяльності з питань пробації. Начальник Хмельницького міськрайонного відділу з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції підполковник внутрішньої служби Данілов А.М. зазначив, що оскільки головною метою пробації є соціальна реабілітація засуджених, соціальна допомога, ресоціалізація, заходи соціальної підтримки та контролю, що мають вирішити завдання попередження повторного вчинення нових злочинів, то актуальним є проведення спільної роботи, що передбачена чинним законодавством.

Директор Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любецька М.М. повідомила, що одним із головних завдань Центру є поширення правової інформації серед суспільства з метою обізнаності населення про наслідки вчинення протиправних діянь, проведення оцінки потреб та надання соціальної підтримки. Також було обговорено, основні напрямки співробітництва між Хмельницьким міськрайонним відділом з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції та Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
У процесі активної роботи було обговорено актуальні питання допомоги вразливим групам засуджених в контексті існуючих проблем їх соціальної та медичної незахищеності.

Підбиваючи підсумки спільної діяльності, сторони відмітили дієвість оперативних нарад, які дають змогу налагодити більш тісну співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.