Дорослий футбол від юних вихованців ДЮСШ №1!

З 29 березня по 01 квітня вихованці 2010 року народження Хмельницької ДЮСШ №1, тренера-викладача Михайла Лапідуса, приймали участь у Міжнародному турнірі з футболу серед дітей 2010 р.н. «UTMOST CUP», який традиційно відбувся у м. Вінниця.

Для усіх футбольних клубів відомо,що Вінниця «UTMOST CUP» завжди проводить найкращі турніри, де приймають участь команди з професійних футбольних клубів всієї України і спортсмени Хмельницької ДЮСШ №1 склали їм достойну конкуренцію.

За три ігрові дні юні футболісти зіграли 4 матчі та доволі завзято і впевнено боролись з командами у своїй групі посівши другу сходинку серед 5 команд, пропустивши на перше місце лише команду Динамо м. Київ.

В ¼ перемогли київську команду «Восход» і в грі за вихід у фінал поступились майбутнім переможцям турніру команді УФК «Кривбас» м. Дніпро.
За третє місце спортсмени ДЮСШ №1 змагались з командою “Полісся” м. Житомир та з рахунком 1:0 поступились своїм ровесникам, в підсумку посівши достойне 4 місце!
1 місце УФК “Кривбас” м. Дніпро
2 місце “Атлет” м. Київ
3 місце “Полісся” м. Житомир
4 місце “ДЮСШ №1” м. Хмельницький

З 20 команд, які прийняли участь у турнірі, вихованці ДЮСШ №1, достойно представили рідне місто та проявили себе як справжні дорослі футболісти у цьому турнірі.
Велика подяка батькам, за підтримку та віру у свого наставника та у своїх дітей, а тренеру-викладачу Михайлу Лапідусу – за чудове виховання та навчання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.