Підсумки конкурсу малюнків до Дня здоров’я

До Всесвітнього дня здоров’я, який відзначається в світі 7 квітня, Спортивно-культурний центр “Плоскирів” та МАА ” Хмельницький Центр Здорової Молоді ” оголосили 🎨 конкурс малюнків серед учнів 5-9 класів загальноосвітніх шкіл м.Хмельницький на тему “Правила здоров’я”.

😉Учням було запропоновано намалювати малюнок на задану тему та зобразити основні правила здоров’я. Надзвичайно приємно, що в конкурсі взяли участь 28 навчальних закладів та ми отримали 179 малюнків. Окрема подяка всім тим, хто малював – креативий погляд дітей на проблематику шкідливих звичок та правил здоров’я заслуговує на увагу.

👉І хоча кожен малюнок був цікавим, все ж таки, зважаючи на правила конкурсного відбору, готові назвати імена перемоців:
🔸Поліна Поліна – 7А НВК 7,
🔸Черевичник А. 7Б НВК 7,
🔸Вальчук Софія 8Б СЗОШ 29,
🔸Шевченко Ярослава 7Б НВК 6,
🔸Данильчук Олександра 9А ЗОШ 13,
🔸Мазорук Богдана 7А ЗОШ 27,
🔸Компанієць Богдана 7 клас Масівецька гімназія.

Заохочувальні призи також отримують:
🔸Бойко Максим 5Г НВК 10,
🔸Блажко Вероніка 5А колегіум,
🔸Вербова Соломія 5 клас гімназія 1.

🎉Запрошуємо переможців конкурсу малюнків, представників шкіл та всіх небайдужих на церемонію вручення призів та подарунків від наших партнерів та організаторів, яка відбудеться 7 квітня о 12.00 за адресою вул.Шухевича, 90 СКЦ “Плоскирів”.

🤝Нагадуємо, що наш захід відбувся за підтримки Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, Ювенальна Превенція, Управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.