ПОВІДОМЛЕННЯ про Установчі збори Молодіжної ради Хмельницького

Ініціативна група інформує щодо проведення установчих зборів Молодіжної ради Хмельницького.

Молодіжна рада Хмельницького – молодіжний консультативно-дорадчий орган при Управлінні молоді та спорту Хмельницької міської ради, що функціонує від 11 березня 2016 року. Основна мета – забезпечення участі молоді міської територіальної громади у процесі прийняття локальних рішень.

На порядку денному установчих зборів: звіт діяльності Молодіжної ради Хмельницького за ІІІ каденцію; внесення змін до Положення про Молодіжну раду Хмельницького; переобрання складу Молодіжної ради Хмельницького.

Для участі в установчих зборах необхідно подати ініціативній групі заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  • Рішення (подання) про делегування представника для участі в установчих зборах, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради, прийняте у порядку встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства. 
  • Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер мобільного телефону.
  • згода делегованого представника на обробку його персональних даних. 

(зразки додаються).

Подання

Біографічана довідка

Згода на обробку данних

Заяви надсилати на електронну скриньку [email protected]. Прийом заяв для участі в установчих зборах триває до 23 жовтня 2022 року.

Склад Молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах. До складу Молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу Молодіжної ради. Кількісний склад Молодіжної ради визначається установчими зборами.

Дата проведення установчих зборів: 22 листопада 2022 року о 15.00 год.  в приміщенні комунальної установи «Молодіжний центр» (вул. Кам’янецька,63).

Контактна особа з числа ініціативної групи: Олена Соболєва, +380 (97) 276 99 72.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.