Мрії дітей здійснилися…

15 по 28 грудня 2017 року у магазині «Сільпо» торгівельного центру «Оазис», що у м. Хмельницькому проходила Всеукраїнська благодійна новорічна акція «Ялинка бажань». Метою акції був збір подарунків для дітей , з багатодітних, малозабезпечених, прийомних сімей, дітей, які виховуються одним з батьків, сімей учасників АТО, переселенців та дітей з особливими потребами. які проживають у місті Хмельницькому та Хмельницькій області.

  Акцію організовано і проведено Хмельницьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, супермаркетами «Сільпо» та Благодійним фондом «Незалежна країна».

Хмельницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді теж уже вкотре долучився до акції. На адресу обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надійшло 252 дитячих листа до Святого Миколая та Діда Мороза, 28 з яких написані дітками, які проживають у місті Хмельницькому. Усі листи були прикріплені до новорічної ялинки у приміщенні супермаркету. Щодня, впродовж акції біля «Ялинки бажань» волонтери центру соціальних служб запрошували усіх небайдужих громадян здійснити новорічну мрію дитини.

Фахівцями із соціальної роботи Центру кожній дитині вручено подарунок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.