Перемоги юних футболістів ДЮСШ №1.

У спортивно-оздоровчому комплексі «Новатор» пройшов Відкритий турнір з футболу присвячений Дню Незалежності України серед юнаків 2010-2011 р.н. та 2008-2009р.н.

Прийняли участь в турнірі команди юнаків 2010-2011 р.н., м. Бердичева Житомирської області, «Єврошпон – Смига» Рівненська обл., «Поділля», «Новатор 1», «Новатор 2», «Новатор 3»., та команда юнаків ДЮСШ №1 2010 р.н., тренера-викладача Лапідуса М.А.

Команди юнаків 2008-2009 р.н., «Новатор», «Темп» м. Вінниця,Поділля 2, Новатор 2009 р.н.,Поділля 1, та три команди юнаків ДЮСШ №1 2008 р.н., тренера – викладача Басістого А.А.

Свою майстерність тактику та спортивний дух показали наймолодші спортсмени 2010 р.н., тренера – викладача Лапідуса М.А.

Складними та напруженими були ігри для юних спортсменів, у фіналі суперником для них стали господарі поля команда «Новатор 1»., але зібравши свої сили та спортивну майстерність футболісти ДЮСШ №1 з рахунком 4:2 гідно відіграли та вибороли перше місце у цьому турнірі.

Бронзову нагороду отримала команда спортсменів «Єврошпон – Смига» Рівненська обл., а срібло відповідно виборола команда «Новатор1»

Підтримали своїх молодших колег і команди юнаків 2008 р.н., тренера –викладача Басістого А.А., його вихованці були поділені на три команди та посіли 1,2, та 6 місце у турнірі, відповідно до показаної майстерності організатори змагань нагородили грамотами спортсменів ДЮСШ №1 в номінації «Кращий гравець» (Душкіна Владислава, Грекова Нікіту та Чубу Андрія).

Команда переможець та команди призерів були нагороджені командними кубками, грамотами та медалями. Також були визначені та нагороджені пам’ятними подарунками кращі гравці.

Вітаємо наших переможців та їхніх тренерів-викладачів Лапідуса М.А. та Басістого А.А. з перемогою! Так тримати!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.