Відбувся Всеукраїнський семінар щодо посилення профілактичної роботи серед молоді.

26-28 квітня Хмельницький міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяв участь у Всеукраїнському семінарі, що відбувся у Княжичах на Київщині, покликаний популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді. Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту спільно з Управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації.
У семінарі взяли участь представники різних регіонів України, які реалізують молодіжну політику в обласних, міських, районних державних адміністраціях і міських, сільських, селищних радах та на території об’єднаних територіальних громад. 
Семінар відбувався за участю фахівців з Державного інституту сімейної та молодіжної політики, Центру громадського здоров’я МОЗ України, НДЛ «ОХМАТДИТ», МБО «Альянс громадського здоров’я» та ВБО «Конвіктус Україна». 
Під час заходу були проведенні тематичні сесії на теми стану здоров’я молоді в Україні. Надавались теоретичні знання щодо визначення терміну «здоровий спосіб життя», складових здорового способу життя, сприйняття здорового способу життя у підлітковому та молодіжному віці.
Проводилась робота в малих групах, де підіймалися питання «Роботи з формування здорового способу життя в громаді», «Позитивні та негативні наслідки децентралізації», «Соціальне проектування ФЗСЖ в громаді: мотиви, ресурси/партнери, форми впровадження, очікувані результати». 
Захід сприяє збільшенню чисельності молоді, яка дотримується здорового способу життя та не практикує ризиковану поведінку. Даний семінар був дуже пізнавальним та цікавим для представників Центру, які зможуть реалізовувати набуті знання у своїй подальшій професійній діяльності.

За інформацією Хмельницького

міського ЦСССДМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.