Діяльність юних громадських активістів.

В малій залі Хмельницької міської ради 28 березня відбулось розширене засідання Молодіжної громадської ради при Управлінні молоді та спорту.Заступник начальника управління з молодіжних питань Олена Мандзій поінформувала присутніх про реалізацію спільних з громадськими організаціями та ініціативною молоддю міста у 2017 році , І кварталі 2018 року; про етап створення “Молодіжного центру” по вул.Камянецькій,63.

В рамках співпраці з молодіжними ініціативами відбулась презентація історичного дослідницького проекту „Інтерактивна культурно-туристична мапа Хмельниччини”, кінцевим продуктом якого став сайт https://turistmapa.com.ua/index.php., який розробила команда учнів 9-11 класів гімназії №2 м. Хмельницького під керівництвом вчителя історії Оксани Степанової в рамках освітньої програми «Історія моєї громади. Минуле для спільного майбутнього». Щодо програми “Молодіжний працівник” розповіла головний спеціаліст управління молоді та спорту Хмельницької ОДА Тетяна Андріїшина.

І про головне. Молодіжна громадська рада частково оновила склад. За результатами відкритого голосування до неї увійшли до неї увійшли:

-Владислав Гребенюк – голова ГО “молодь за краще майбутнє”;

– Діана Колісник представник “Юного журналіста”;

– Володимир Анікін – представник “Нової генерації міста”;

– Олександр Процун – голова Хмельницького осередку “Пласт”;

-Анастасія Голяк – голова обласної студентської ради учнівського самоврядування.


Вже скоро учнівські, студентські та усі молодіжні ініціативи Хмельницького будуть в одному місці🔥

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.