Підготовка футбольних команд ДЮСШ №1 до нового спортивного сезону!

з 17 по 20 серпня команда ДЮСШ №1прийняла участь у турнірі Кубок «Австралії-2018»-девятий за ліком Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2008 р.н. Цього року змагання відбулись в м. Черкаси.Усього участь у змаганнях взяли 12 команд.

Команди були поділені на три групи. Команда ДЮСШ №1 була в групі «Б»,нашими суперниками були команди ФШМ «Явір» (Черкаси), ДЮСШ -2 Піонер (м. Кропивницький), та «Чайка» – СДЮШОР(м. Черкаси)

ДЮСШ №1 в груповому етапі зіграла внічию (2:2), з командою «Чайка» – СДЮШОР та виборола перемогу у команд ФШМ «Явір» з рахунком (5:1), та ДЮСШ -2 «Піонер» ( 3:1) набравши 7 очок наші футболісти стали переможцями у своїй групі.

Зібравшись усі свої навики вміння та сили спортсмени зіграли з командою «Десна» ( м. Чернівці)та з чудовим результатом 4:1, одержали бронзове місце у цьому турнірі.

Золото вибороли спортсмени з команди «Кремінь» (Кременчук), а друге місце на турнірі посіла команда «Прем’єр –Нива» з м. Вінниця.

В номінації «Кращий нападник турніру» став наш юний гравець команди ДЮСШ №1 – Дериконь Артем

(який отримав від організаторів турніру м’яч та статуетку)

В нагороду за техніку, тактику, сили та нелегку матчеву, гру юні вихованці ДЮСШ№1 отримали в нагородження кубки, медалі та грамоти.

Не менш важкою та тривожною була і гра для наших батьків, адже вони, як ніхто інший, підтримували та переживали за своїх маленьких спортсменів.

Кубок Австралії приніс масу позитивних емоцій – як спортсменам так і їхнім вболівальникам. Команда зі своїм тренером – викладачем Басістим Андрієм Анатолійовичем повернулись додому з позитивними враженнями та набутим спортивним досвідом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.